Auto Financiering

Voor het zakelijk leasen van een auto kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een samenwerking met lease maatschappij Financial Lease.

 

Klik op de button hieronder om een lijst van onze voorraad te zien met de mogelijkheden tot financial lease.

Bekijk lease mogelijkheden

Met een doorlopend krediet heeft u een lening met een maximale bestedingsruimte, het kredietlimiet. U kunt zelf bepalen óf en hoeveel geld u opneemt en betaalt alleen rente over dat deel dat u opgenomen heeft. U betaalt maandelijks een gedeelte af van uw auto financiering maar kunt die aflossing ook weer opnemen wanneer u dat nodig acht.


Kenmerken Doorlopend Krediet

  • U betaalt alleen rente over het bedrag dat u heeft opgenomen.
  • Het krediet heeft een flexibele looptijd
  • U leent tussen de € 5.000 en € 75.000
  • U kunt altijd boetevrij aflossen

Bij een persoonlijke lening heeft u een auto financiering waarbij u in één keer het complete bedrag leent dat u nodig hebt voor de aanschaf van uw nieuwe auto. U leent dit bedrag tegen een vaste rente. Met een vooraf vastgesteld aantal maanden betaald u maandelijks een vast bedrag om uw kredietbedrag terug te betalen.


Kosten van een autolening

De rente en kosten voor je auto financiering hangen af van het type lening dat je kiest. Wil je alleen geld lenen voor de aankoop van je auto? Dan is een persoonlijke lening hier passend voor. Stem de looptijd wel af op de levensduur van je auto. Zo ben je er zeker van dat je straks niet betaalt voor een auto waar je niet meer in rijdt.